Waardering voor Warber Human Resources 

Sabine Berkelaar, senior adviseur HRM bij MEE Utrecht, Gooi & Vecht:

“MEE Utrecht, Gooi & Vecht maakt al vele jaren gebruik van de dienstverlening van Warber Human Resources. Wij kennen Mariëlla als een integere en oorspronkelijke persoonlijkheid. Zij is analytisch sterk, betrokken en nu en dan erg grappig. Zij brengt als geen ander mens en organisatie in beweging.”

Bert Endedijk, algemeen directeur VKB | Media:

“De aanpak van Warber Human Resources is verfrissend en ‘to the point’. Concrete gesprekken in een sfeer van openheid en vertrouwelijkheid. Mariëlla Eringa verdient veel lof voor haar ‘hands on’ aanpak, die betrokkenen echt verder helpt. Van harte aanbevolen!”

Bjørn Philips, regiomanager winkelorganisatie Plus Retail:

“Mariëlla Eringa weet ook in groepstrainingen iedere deelnemer individueel te triggeren om zijn of haar persoonlijke leerdoelen te realiseren.”

H.J.M. Scheepe, programmamanager Samenvoeging ICT Uitvoering voor Ministerie van EL&I:

“Mariëlla Eringa weet met Warber Human Resources het gigantische aanbod van management- en organisatieverbeterinstrumenten heel concreet toe te passen op allerlei praktijksituaties. Haar ruime ervaring met training en management is daarbij van grote waarde gebleken. De personal coaching heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke effectiviteit en heeft mijn plezier in werk en privé een ‘boost’ gegeven. Ook de mooie resultaten van een teambuildingstraject, zowel voor individuen als voor de groep, geven vertrouwen. Een aanrader!”

Gerrit Spijksma, directeur McGregor Retail:

“Onconventioneel, maar tot de kern.”

Hanne Cools, regiomanager bij MEE Amstel en Zaan, gz-psycholoog kind & jeugd:

“Voor mij werkt de aanpak van Mariëlla Eringa uitstekend. Glashelder in het meedenken, liefdevol in het confronteren en vakkundig in het afpellen en analyseren van situaties waarin ik verstrikt was geraakt. Na anderhalf uur kon ik meestal verlicht én verwarmd het pand verlaten. Er was weer ruimte in mijn hoofd en er was energie vrijgekomen om datgene te gaan doen wat werkelijk van belang was.”

Ella van Lingen,  directeurbestuurder Vitras/CMD:

“Mariëlla Eringa beheerst de kunst altijd in contact te blijven, ook in confrontaties. Haar professionele coaching gaat uit van moed en een hoog arbeidsethos. Doeltreffende en inzichtgevende coaching leidt tot mentale kracht en autonoom gedrag. Warber Human Resources is voor mij daarom degelijk, doeltreffend en trouw.”

Balbina Damen,hoofd Personeel & Organisatie VKB | Media:

“Gestructureerde en professionele aanpak. Er is altijd een meerwaarde.”

Daan de la Parra, directielid OGD ict-diensten:

“Na tien jaar succesvol gebruik te maken van de diensten van Warber Human Resources ben ik gestopt de jaren te tellen. Het is simpelweg goed. Het is heel prettig om te zien hoe een externe partij zich door de jaren heen zo scherp houdt, dat iedereen tevreden blijft. Iedereen die in contact komt met Warber, wordt blijer.”

Cees Huisman, lid van Raad van Bestuur MEE Noordwest-Holland:

“Samenwerking met Mariëlla Eringa van Warber Human Resources bevalt ons uitstekend, omdat zij integer en op professionele wijze met ons en onze vraagstukken omgaat. Zij versterkt onze kracht.”

Henk J. Mulder, uitgeefmanager Voortgezet Onderwijs bij ThiemeMeulenhoff:

“Warber staat voor mij voor een directe aanpak die confronterend kan zijn en die je uit je comfortzone haalt. Dit gebeurt echter ten allen tijde met respect voor de mens. Warber’s manier van werken is doorspekt met leerzame ervaringen en voorbeelden, altijd voorzien van de nodige humor. Dit alles maakt dat de aanpak van Warber direct resultaat oplevert voor de dagelijkse praktijk. En daar gaat het uiteindelijk om!”

 

 

Reacties zijn gesloten.