Mariëlla Eringa

Met haar eigenzinnige idioom en volstrekt eigen stijl vormt Mariëlla Eringa een uniek fenomeen binnen het veld van human resources. Zij stelt zich graag aan u voor.

Mariëlla Eringa: “Als ondernemersdochter, geboren in 1966, heb ik een nuchtere kijk op zaken. Na mijn studie besloot ik aanvankelijk als freelancer te gaan werken en ik richtte al spoedig Warber Human Resources op. Binnen dit bureau hebben maatwerktrajecten, coaching, advies en onderzoek sinds 1996 een eigen plek gevonden.

Ik geloof in het ontwikkelen van eigen kracht van mensen en organisaties en in het creëren van een groot (zelf)bewustzijn. Opdrachtgevers benoemen regelmatig mijn scherpe intellect en mijn warme hart voor menselijke processen. Daardoor weet ik mensen en processen in organisaties te verbinden. Weerstand zie ik als een uitnodiging tot gesprek over wat er werkelijk voor een ieder toe doet. Ik luister naar wat er boven én onder water leeft. Mijn opdrachtgevers waarderen het dat ik met een mengeling van respect, creativiteit en humor zelfs de meest gevoelige kwesties boven tafel kan krijgen en hanteerbaar kan maken. Elke keer weer sta ik er versteld van waartoe mensen in staat zijn als ze vanuit hun kracht gezamenlijk ondernemerschap aan de dag leggen.”

 

Reacties zijn gesloten.